hallo@tdigifts.be
Noord-Brabantlaan 26 • 2300 Turnhout (Belgium)
MEER INFORMATIE OVER

tdi gifts

Ontdek alles over ons
Door niet enkel een standaard gamma aan te bieden, “out of the box” te denken, een aanpak op maat van de klant aan te bieden met als doel vanuit de behoefte van de klant samen een concept te ontwikkelen, werd TDI ook al snel opgemerkt door grotere firma’s.

Tot op vandaag is TDI (of TDI Gifts, TDimport) nog steeds een éénmanzaak met als enige aanspreekpunt ikzelf, die zich profileert als een meedenkende partner voor al uw promotionele bedrijfscampagnes!

Dirk Waterschoot

Zaakvoerder 
NEEM CONTACT OP
EEN STUKJE

geschiedenis

Na jaren in verschillende sectoren in salesfuncties gewerkt te hebben, startte ik op 1 januari 1997 mijn eigen zaak “TDI” of “TDimport”met op dat moment als belangrijkste activiteit de
verkoop van balpennen naar de kleinhandel.

Het gamma van de balpennen breidde al snel uit naar een groter gamma van zeer diverse originele promotionele producten, al dan niet bedrukt of gepersonaliseerd met het logo of de tekst van de klant. 

De focus verplaatste zich naar het zoeken en aanleveren van ORIGINEEL promotiemateriaal en ANDERE relatiegeschenken. “Anders zijn dan anderen” ! En dat is waar we nu nog steeds
voor staan.

Eén van onze paradepaardjes in de gepersonaliseerde schenken is reeds jarenlang de bedrukte Belgische chocolade, waarbij we jouw logo, product of slogan met eetbare inkt drukken op een praline of tablet. Deze manier van promotie zorgt altijd voor een positief "feel-good moment" en klanten die hiervoor kiezen wordt dit vaak een basis item dat jarenlang bijbesteld wordt.
 • VOKA belt ons op 2 dagen voor een beurs in Breda op, dat ze te weinig chocolade op voorraad hebben voor deze beurs. 

  24 uur later heeft de klant zijn nieuwe lading gepersonaliseerde chocolade ontvangen: weer een tevreden klant, daar doen we het voor !
 • Unizo was op zoek naar een functionele "Dag van de klant" geschenk voor de introductie van de Euro in 2002.

  Zo hebben wij een longdrink glas bedacht in 4 uitvoeringen met de conversie tabellen van BEF en EURO op het glas bedrukt.

  We leverden maar liefst meer dan 300,000 glazen over heel België !
 • Brouwerij Haacht wou een miniatuur Minerva vrachtwagen bestellen die in de jaren 30 van vorige eeuw voor de brouwerij gereden heeft ! Dit bestaat niet in een miniatuur versie...

  In de Dordogne stond nog rijdend exemplaar. We zijn hiervoor ter plaatse gegaan, alle maten opgenomen, en een paar honderd foto’s genomen, en 9 maanden later had onze klant 1000 stuks van hun eigen Minerva vrachtwagen op schaal 1/43.
KLANTEN REFERENTIES
OOK OP ZOEK NAAR 

Jouw ideale 
business gift ?

vraag nu jOUW offerte aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram