hallo@tdigifts.be
Noord-Brabantlaan 26 • 2300 Turnhout (Belgium)
HET LEKKERSTE GESCHENKJE 
VOOR AL JOUW KLANTEN, RELATIES EN PERSONEEL

gepersonaliseerde
chocolades & pralines

Liefde gaat vast en zeker door de mond
heb je al eens gedacht aan gepersonaliseerde Callebaut chocolades en pralines van Belgische makelij... om zo jouw merk en bedrijf een duwtje in de rug te geven met iets lekkers ? 

Schenk een stukje genot bij elke hap, met de bedrukte pralines of chocolades van TDI Gifts... en ga net als andere bedrijven “out of the box” door te kiezen voor deze smaakvolle manier om je contacten te verwennen.
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN
GEEN EETPAPIER OF VERWIJDERBAAR LOGO...

Een "full color"
eetbare bedrukking 

Door gebruik te maken van een lichte achtergrond, kan jouw full color logo eenvoudig en haarscherp geprint worden op elke praline.  Er wordt gebruik gemaakt van een samenstelling op basis van suiker waardoor uw bedrukking geen invloed heeft op de smaak van deze overheerlijke pralines.

Meer weten of op zoek naar een voorbeeld van hoe jouw bedrijfslogo of slogan eruit zal zien?  Vraag gerust vrijblijvend jouw sample aan.

Goed om weten: er zijn GEEN extra clichékosten voor dit drukproces!
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN
100% MAATWERK

met jouw merk

Uiteraard worden zowel onze chocolades als geschenkverpakking (optie) helemaal voor jou gepersonaliseerd. Op basis van jouw firmanaam, logo, gewenste kleuren, graphics… én jouw algemene wensen qua stijl maken we het perfecte ontwerp
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN
STUK VOOR STUK TEVREDEN KLANTEN, DAAR GAAN WE VOLOP  VOOR

Een creatief voorstel, voor elke doelstelling

Of je nu graag als vereniging of gemeente een blijvende herrinnering wil schenken aan bezoekers of relaties... of je graag jouw klanten wil bedanken met een uniek (eindejaars)geschenk, voor vele toepassingen zijn onze gepersonaliseerde pralines geschikt.

Misschien zoek je nét dat betaalbare en lekkere geschenkje om jouw koffiemomenten op smaak te brengen of jouw bedrijfsevent die extra toets te geven ?

Wij denken graag met je mee, om zo jouw merk of locatie een extra duwtje in de rug te geven.
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN
SAMEN GAAN WE VOOR

duurzame kwaliteit

TDI Gifts levert enkel kwalitatieve producten, en dat proef je. Onze pralines en chocolades van Callebaut bevatten 100% duurzame cacao en worden met zorg vervaardigd, op maat van uw wensen, in het atelier in België. 

Voor verschillende klanten worden deze chocolades en pralines een “basis item” tussen de relatiegeschenken, dat zien we aan de vele bijbestellingen, die terug komen op een later moment.
PRALINES, MET LIEFDE
GEMAAKT EN VERPAKT IN BELGIË

Met smaak verpakt en snel geleverd

Alle chocolades en pralines zijn beschikbaar in "bulk" of verpakt verpakt per stuk, of per 4, 6, 9, 12, 16, 18 stuks  in een compacte blister.

Of kies je liever voor een unieke verpakking zoals de gift box, het foto blok, in combinatie met een flyer of, als chocotelegram ?

We helpen je niet alleen met je keuze tussen chocolade of praline, samen stellen we ook de ideale verpakking voor jouw toepassing voor.

Naast het drukwerk op de chocolade kan de gekozen verpakking ook dienen als extra ruimte om te communiceren naar je klanten of relaties ivm de waarden van jouw bedrijf, de actie die op dat moment loopt, enz...

Bestellen en leveren gaat erg snel, vaak leveren we reeds jouw chocolades in ongeveer één week bij je thuis na goedkeuring van het ontwerp.

Aarzel niet om ons mee te laten denken naar de ideale manier om jouw persoonlijke pralines te presenteren.
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN
Ook interesse om jouw contacten te verwennen met een praline, of wens je meer informatie of een vrijblijvend gesprek ?

Al jarenlang help ik bedrijven en organisaties, van KMO's tot multinationals met hun zoektocht naar de ideale relatiegeschenken... wie weet kunnen we straks ook jouw personeel, klanten en prospecten blij maken
VRAAG NU JOUW OFFERTE AAN

Dirk Waterschoot

Zaakvoerder TDI Gifts  
KLANTEN REFERENTIES
OOK OP ZOEK NAAR 

Jouw ideale 
business gift ?

vraag nu jOUW offerte aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram