hallo@tdigifts.be
Noord-Brabantlaan 26 • 2300 Turnhout (Belgium)
ONTDEK ALLE GESCHENKEN IN ONZE

catalogi

LAAT JE INSPIREREN
Als kenner met jarenlange belangrijke speler mét ervaring in alle gadgets, give-aways en geschenken hebben we als TDI Gifts een stevige band opgebouwd met 's werelds grootste leveranciers van personaliseerbare geschenken.  Ontdek hier alle catalogi en laat je hierdoor inspireren.

Heb je één of meerdere cadeaus gevonden waarvoor je graag een offerte wenst ?  Hou dan de naam van je catalogus, de titel van het geschenk en het eventuele volgnummer bij de hand en klik op de onderstaande knop om een persoonlijke offerte aan te vragen.

Kan je niet meteen dat geschenk vinden waar je naar op zoek bent?  Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Opgelet, deze catalogi zijn slechts een ruime greep uit de mogelijke producten die we kunnen aanbieden binnen de meest courante toepassingen.  There's a lot more than meets the eye ! 
OFFERTE AANVRAGEN
(Klik op de afbeelding om elke complete catalogus op een interactive manier te bekijken of download de PDF naar uw computer of smartphone. Hou rekening met een langere laadtijd voor grote catalogi.)

NIEUW

PRESENT DAY PROMOTIONAL PRODUCTS (EN)

Bekijk deze hele complete catalogus met alle mogelijke geschenken, give-aways en premiums.

In deze competitieve wereld heb je items nodig die je uniek maken en waarmee je eruit springt. Hoe meer keuze je hebt, hoe snelle je de perfecte premiums zal vinden. Met z'n meer dan duizenden artikels, in alle mogelijke kleuren en materialen, klaar om gepersonaliseerd te worden, vormt deze catalogus dé grootste inspiratiecatalogus. (PDF - 325MB)

NIEUW

YOUR INSPIRATION GUIDE (EN)

In deze catalogus zal je zeker ook je favoriete premiums terugvinden. Het is voor ons ook erg belangrijk om mee te denken over een duurzame toekomst, of het nu gaat om technologische gadgets, plastic give-aways of perfect recycleerbare items. (PDF - 89MB)

SAFE CONCEPT (EN)

We hebben zeker sinds 2020 allemaal stevig kennisgemaakt met het aspect veiligheid. Safety is dan ook nu meer dan ooit een belangrijk thema als het om bedrijfspremiums of gadgets gaat. In deze catalogus bundelen we alle mogelijkheden samen. (PDF - 31MB)

PARAPLU COLLECTIE

Ontdek de meest uitgebreide catalogus aan bedrukbare paraplu's in alle vormen en maten. (PDF - 24MB)

WORLDSOURCE - MAKE IT YOUR OWN

Een wereld van mogelijkheden. Met WorldSource is vrijwel alles mogelijk. Als marktleidend specialist met het grootste assortiment in de industrie, bieden wij perfecte prijzen en snelle levertijden voor unieke producten met merkonderscheidend vermogen. Of je nu op zoek bent naar bijzondere materialen, afgestemde PMS-kleuren, speciale accessoires of een unieke bedrukking, met WorldSource kan het allemaal.
WorldSource biedt meer dan 15 programma's die je helpen in een paar eenvoudige stappen je eigen op maat gemaakte product te realiseren. (PDF - 27 MB)

USB & HARD DRIVES

Kwaliteit is onze topprioriteit. We produceren iedere dag duizenden producten volledig naar de wens van onze klanten. Zo ook onze USB-sticks!
Wij hebben een ruim assortiment USB sticks van verschillende A-merken.  Een USB stick met een opdruk of gravure... wij leveren het allemaal. (PDF - 2MB)

POWER

Wij hebben een ruim assortiment draadloze opladers en powerbanks van verschillende A-merken. Zo kunnen we altijd aan uw wensen voldoen. Een powerbank op broekzak formaat als give-away of een krachtige powerbank voor uw trouwe klanten. Wij leveren het allemaal, geheel gepersonaliseerd naar uw wensen. (PDF - 1MB)

PENNEN

Een pen kunt u altijd als relatiegeschenk inzetten. Een goede reden dus om te kiezen voor bedrukte pennen of gegraveerde pennen.  Pennen met opdruk zijn de ideale reclamemakers. (PDF - 1MB)

MAGNETEN

Wij hebben een ruim assortiment magneten beschikbaar. Zo kunnen we altijd aan uw wensen voldoen.  Een magneet met een opdruk of helemaal naar uw wensen gepersonaliseerd, wij leveren het allemaal. (PDF - 6MB)

SLEUTELHANGERS

Wij hebben een ruim assortiment aan sleutelhangers in alle maten en vormen. Een sleutelhanger met een opdruk of helemaal naar uw wensen gepersonaliseerd, alles is mogelijk. (PDF - 1MB)

NAAMBADGES

Een naambadge om op te spelden, vast te kleven of op welke manier dan ook te bevestigen aan uw kledij, wij hebben het. Een badge met opdruk en een verwisselbare naam of compleet gepersonaliseerd, alles kan. (PDF - 1MB)

CAPS

Van eenvoudig hoedje tot coole baseball cap, dit zijn zeker ook perfecte dragers voor jouw (bedrijfs)reclame. (PDF - 7MB)

ENJOY • GREEN CONCEPT (EN)

Duurzame gadgets vormen dé manier om ook jouw bedrijf op een ecologische manier voor te stellen bij je klanten en prospecten. Maak kennis met de talloze "groene" gadgets en give-aways in deze unieke catalogus. (PDF - 64MB)

TOPPOINT

Blader door één van de grootste catalogi in gadget-land, de "product finder" van toppoint. Je kan er allerlei gadgets en give-aways in terugvinden in bijna alle categoriën. (PDF - 63MB)
KLANTEN REFERENTIES
OOK OP ZOEK NAAR 

Jouw ideale 
business gift ?

vraag nu jOUW offerte aan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram